Aurinkosähkö yrityksille
Aurinkopaneelit omakotitaloon
Maatilan aurinkovoimala
Kesämökkien aurinkosähköpaketit

LAATULUPAUS

Korkealaatuiset tuotteet kilpailukykyisellä hinnalla

Luotettava toimittaja

Aurinkosähköasennuksia vuodesta 2009

 

Asiakasreferenssi

Finnair, 310 kWp

Katso lisää referenssejämme »

Aurinkosähkö – Oikein suunniteltu ja asennettu aurinkosähköjärjestelmä on kannattava investointi

Yhdessä varmistamme aurinkosähkö -investointisi kannattavuuden. Hyvä suunnittelu, Suomen olosuhteet, standardit ja vaatimukset täyttävät korkealaatuiset komponentit ja laadukas asennus takaavat investoinnillesi parhaan kannattavuuden.

Aurinkopaneeleissa on eroja – aurinkovoimalan tulee kestää 30 vuotta, joten aurinkosähkössä kannattaa panostaa laatuun

Aurinkovoimaloissamme käytämme vain parhaita komponentteja. Aurinkopaneeleissa pääyhteistyökumppanimme on Tier 1 valmistaja Vikram Solar, jonka tuotteita tuomme Suomeen yksinoikeudella. Vikram Solarin huima 1 Gigan vuotuinen tuotantokapasiteetti ja automatisoitu tuotantolinja takaavat korkealaatuiset tuotteet kilpailukykyiseen hintaan. Vikram Solar on perustettu jo yli 20 vuotta sitten ja on osa 70 – luvulla perustettua Vikram Group:ia. Katso alta video aurinkopaneeliesi valmistuksesta.

Vikramin paneelit hankkimalla sinun ei tarvitse murehtia onko paneelistasi maksettu antidumping tulleja vai ei. Lisätietoa voimassaolevista polkumyyntitulleista tullin sivuilla.

Aurinkopaneelien datasheetit

 Vikram Solar Ultima Silver Frame 60 cell polykidepaneelin datasheet
 Vikram Solar Somera All Black 60 cell monokidepaneelin datasheet
 Vikram Solar  Grand Ultima Silver Frame 72 cell polykidepaneelin datasheet

Aurinkopaneelien ja valmistajan sertifioinnit sekä takuuehdot

 Vikram Solar aurinkopaneelien takuuehdot

Vikram Solarin aurinkopaneelien sertifioinnit ja Vikramin yrityssertifioinnit löydät puolestaan kätevästi Vikramin sivuilta: Vikram Solar sertifioinnit

Suomen olosuhteisiin ja vaatimuksiin suunniteltu asennusjärjestelmä turvallisin valinta

Suomalaiseen rakennuskantaan ja suomen olosuhteisiin suunnitelluilla EN1090, CE merkityillä asennusjärjestelmillämme aurinkosähkö -asennus voidaan toteuttaa helposti Suomen tuuli- ja lumikuormastandardien sekä viranomaisten ja vakuutusyhtiöiden vaatimusten mukaisesti.

Kallistavan katon asennusjärjestelmät

Aurinkosähkö -asennus kallistavalle katolle

Kallistavalle katolle asennettaessa aurinkopaneelille täytyy jäädä min. 10 cm ilmarako. Kattokiinnikkeet tulee olla suomalaiselle katolle suunnitellut ja kiinnityspisteitä tulee olla oikea määrä. Suomen lumiolosuhteet ja lumikuormat poikkeavat paikoin suuresti Keski-Euroopan olosuhteista. Kaikissa FS – asennusjärjestelmissä paneelit kiinnitetään neljästä pisteestä pitkiltä sivuilta, jolloin aurinkopaneeli kestää valmistajan lupaaman maksimikuorman.

FS-H – kallistavien kattojen asennusjärjestelmä datasheet
FS-H suoritustasoilmoitus ja CE merkki

Tasakaton painollinen asennusjärjestelmä

Aurinkosähkö painoperustaisena kelluvana asennuksena tasakatolle

Finnwind FS-M on Suomen olosuhteisiin kehitetty modulaarinen, tukeva ja kustannustehokas aurinkopaneelien asennusjärjestelmä tasakatoille. Asennusjärjestelmän painot on integroitu turvallisesti telineisiin ja  painotassun pinta-ala on jopa 20% paneelipinta-alasta,
jolloin järjestelmä soveltuu myös pehmeille bitumihuopakatoille.  Telinekentästä voidaan rakentaa kahdensuuntainen profiilimatriisi -runkoverkko jolloin järjestelmän kokonaispainoa voidaan entisestään pienentää.

Mikä tärkeintä. 65 mm katosta irti olevat profiiliputket sallivat veden vapaan juoksun katolla. Neljän pisteen reunakiinnityksellä aurinkopaneelit kestävät standardin SFS-EN1991-1-3 Suomen kansallisen liitteen mukaiset lumikuormitukset.

Tasakaton painollinen asennusjärjestelmä datasheet
FS-M suoritustasoilmoitus ja CE merkki

Maa-asennus, seinäasennus, autokatosjärjestelmä – FS- asennusjärjestelmät tarpeesi mukaan

Kallistavien kattojen ja tasakattojen painollisten asennusjärjestelmien lisäksi löydät tuotevalikoimastamme aurinkopaneelien asennusjärjestelmät tasakaton laattaan tai teräspalkkiin kiinnittymiseen, seinäasennusjärjestelmät, maa-asennusjärjestelmät sekä autokatosratkaisut. Lisätietoa erilaisista asennusjärjestelmävaihtoehdoista löydät näiltä sivuiltamme.

Asennusjärjestelmien takuuehdot ja DEKRA sertifikaatti

Finnwind Oy:n tuotesuunnittelu ja valmistusprosessit on sertifioitu EN1090 mukaisesti. Alla DEKRAN myöntämä sertifiointitodistus.

Dekra sertifikaatti
FS – asennusjärjestelmien takuuehdot

Verkkoinvertterit taattua laatua

Verkkoonliityntöihin käytämme vain parhaita inverttereitä. Meillä on lähes 700 aurinkosähkö -asennuksen kokemus 1 – 800 kWp aurinkovoimaloista ja valitsemme tapauskohtaisesti kohteen, kokoluokan ja asiakastarpeen mukaisesti käytettävät invertterit. Pieniin 2 – 10 kWp aurinkovoimaloihin pääyhteistyökumppanimme verkkoinverttereissä on itävaltalainen Fronius.

Fronius Symo invertterin datasheet
Fronius Symo invertterin käyttöohje

Froniuksen tuote- ja yrityssertifioinnit löydät kätevästi: Fronius Symo tuotesertifioinnit ja Fronius yrityssertifioinnit

Suomalaiset asentajat – pitkä kokemus uusiutuvasta energiasta

Aurinkosähköasentajia

Aurinkovoimalan tulee kestää vuosikymmeniä. Onnistunut investointi syntyy, kun korkealaatuiset komponentit yhdistyvät ammattitaitoiseen asennukseen ja pitkään kokemukseen.

Meiltä saat samalta yritykseltä aurinkopaneelit, verkkoinvertterit, muut laitteet että asennuksen. Turvallista ja helppoa. Sähköurakointioikeutemme ja Tukes nron voit tarkistaa halutessasi http://rekisterit.tukes.fi/fi/urakoitsijat/ Tuotesuunnittelu ja valmistusprosessimme on sertifioitu EN1090 mukaisesti.

Aurinkosähköjärjestelmälle ja asennustyöllemme annamme 5 vuoden takuun. Lisäksi verkkoinvertterillä on 5 vuoden, aurinkopaneeleilla ja aurinkopaneelien asennusjärjestelmällä on 12 vuoden takuu materiaali- ja valmistusvirheille sekä 27 vuoden tehontuottotakuu.

Yrityksemme on perustettu 1993, joten meiltä saat takuun jolla on katetta.