Aurinkosähkö yrityksille
Aurinkopaneelit omakotitaloon
Maatilan aurinkovoimala
Kesämökkien aurinkosähköpaketit

LAATULUPAUS

Korkealaatuiset tuotteet kilpailukykyisellä hinnalla

Luotettava toimittaja

Aurinkosähköasennuksia vuodesta 2009

 

Asiakasreferenssi

Finnair, 310 kWp

Katso lisää referenssejämme »

Aurinkosähkö – Oikein suunniteltu ja asennettu aurinkosähköjärjestelmä on kannattava investointi

Yhdessä varmistamme aurinkosähkö -investointisi kannattavuuden. Hyvä suunnittelu, Suomen olosuhteet, standardit ja vaatimukset täyttävät korkealaatuiset komponentit ja laadukas asennus takaavat investoinnillesi parhaan kannattavuuden.

Aurinkopaneeleissa on eroja – aurinkovoimalan tulee kestää 30 vuotta, joten aurinkosähkössä kannattaa panostaa laatuun

Aurinkovoimaloissamme käytämme vain parhaita komponentteja. Aurinkopaneeleissa pääyhteistyökumppanimme ovat Tier 1 luokitellut aurinkopaneelivalmistajat Suntech sekä Vikram Solar. Suntechin 4 Gigan ja Vikram Solarin 1 Gigan vuotuinen tuotantokapasiteetti ja automatisoidut tuotantolinjat takaavat korkealaatuiset tuotteet kilpailukykyiseen hintaan. Tuotevalikoimassamme ovat niin uusinta tekniikkaa olevat half-cut aurinkopaneelit sekä poly- että monokiteisenä kuin perinteisemmät full-cell aurinkopaneelit. Aurinkopaneeleita meillä lisäksi sekä 60/122 cell että 72/144 cell koossa. Katso alta videota aurinkopaneelien valmistuksesta.

Aurinkopaneelien datasheetit

 Suntech 108 cell half-cut 400 Wp monokidepaneeli datasheet

 Suntech 120 cell half-cut 370 Wp monokidepaneeli datasheet

 Suntech 120 cell half-cut musta 355 Wp monokidepaneeli datasheet

 Suntech 144 cell 450 Wp half-cut monokidepaneeli datasheet

 Suntech 144 cell 540 Wp half-cut monokidepaneeli datasheet

Aurinkopaneelien ja valmistajan sertifioinnit sekä takuuehdot

Suntech aurinkopaneelien takuuehdot

Aurinkopaneelien sertifioinnit ja yrityssertifioinnit löydät puolestaan kätevästi Suntech sertifioinnit ja  Vikram Solar sertifioinnit

Suomen olosuhteisiin ja vaatimuksiin suunniteltu asennusjärjestelmä turvallisin valinta

Suomalaiseen rakennuskantaan ja suomen olosuhteisiin suunnitelluilla EN1090, CE merkityillä asennusjärjestelmillämme aurinkosähkö -asennus voidaan toteuttaa helposti Suomen tuuli- ja lumikuormastandardien sekä viranomaisten ja vakuutusyhtiöiden vaatimusten mukaisesti.

Kallistavan katon asennusjärjestelmät, FS-H

Aurinkosähkö -asennus kallistavalle katolle

Kallistavalle katolle asennettaessa aurinkopaneelille täytyy jäädä min. 10 cm ilmarako. Kattokiinnikkeet tulee olla suomalaiselle katolle suunnitellut ja kiinnityspisteitä tulee olla oikea määrä. Suomen lumiolosuhteet ja lumikuormat poikkeavat paikoin suuresti Keski-Euroopan olosuhteista. Kaikissa FS – asennusjärjestelmissä paneelit kiinnitetään neljästä pisteestä pitkiltä sivuilta, jolloin aurinkopaneeli kestää valmistajan lupaaman maksimikuorman.

FS-H – kallistavien kattojen asennusjärjestelmä datasheet
FS-H suoritustasoilmoitus ja CE merkki

Tasakaton painollinen asennusjärjestelmä, FS-M

Aurinkosähkö painoperustaisena kelluvana asennuksena tasakatolle

Finnwind FS-M on Suomen olosuhteisiin kehitetty modulaarinen, tukeva ja kustannustehokas aurinkopaneelien asennusjärjestelmä tasakatoille. Asennusjärjestelmän painot on integroitu turvallisesti telineisiin ja  painotassun pinta-ala on jopa 20% paneelipinta-alasta,
jolloin järjestelmä soveltuu myös pehmeille bitumihuopakatoille.  Telinekentästä voidaan rakentaa kahdensuuntainen profiilimatriisi -runkoverkko jolloin järjestelmän kokonaispainoa voidaan entisestään pienentää.

Mikä tärkeintä. 65 mm katosta irti olevat profiiliputket sallivat veden vapaan juoksun katolla. Neljän pisteen reunakiinnityksellä aurinkopaneelit kestävät standardin SFS-EN1991-1-3 Suomen kansallisen liitteen mukaiset lumikuormitukset.

Tasakaton painollinen asennusjärjestelmä datasheet
FS-M suoritustasoilmoitus ja CE merkki

Maa-asennus, seinäasennus, autokatosjärjestelmä – FS- asennusjärjestelmät tarpeesi mukaan

Kallistavien kattojen ja tasakattojen painollisten asennusjärjestelmien lisäksi löydät tuotevalikoimastamme aurinkopaneelien asennusjärjestelmät tasakaton laattaan tai teräspalkkiin kiinnittymiseen, seinäasennusjärjestelmät, maa-asennusjärjestelmät sekä autokatosratkaisut. Lisätietoa erilaisista asennusjärjestelmävaihtoehdoista löydät näiltä sivuiltamme.

Asennusjärjestelmien takuuehdot ja DEKRA sertifikaatti

Finnwind Oy:n tuotesuunnittelu ja valmistusprosessit on sertifioitu EN1090 mukaisesti. Alla DEKRAN myöntämä sertifiointitodistus.

Dekra sertifikaatti
FS – asennusjärjestelmien takuuehdot

Finnwind FS asennusjärjestelmien kilpailuetuja

Tutustu Finnwind FS-asennusjärjestelmien etuihin verrattuna kilpaileviin tuotteisiin

Verkkoinvertterit taattua laatua

Verkkoonliityntöihin käytämme vain parhaita inverttereitä. Meillä on yli 1100 aurinkosähkö -asennuksen kokemus 1 – 800 kWp aurinkovoimaloista ja valitsemme tapauskohtaisesti kohteen, kokoluokan ja asiakastarpeen mukaisesti käytettävät invertterit. Pieniin 2 – 10 kWp aurinkovoimaloihin pääyhteistyökumppanimme verkkoinverttereissä ovat Fronius, Goodwe ja Sungrow.

Fronius Symo verkkoinvertterin datasheet

Goodwe verkkoinvertterin datasheet

Sungrow verkkoinvertterin datasheet

Fronius Symo invertterin käyttöohje

Froniuksen tuote- ja yrityssertifioinnit löydät: Fronius Symo tuotesertifioinnit ja Fronius yrityssertifioinnit
Goodwen tuote- ja yritysertifioinnit löydät: Goodwe sertifioinnit
Sungrow:n tuote- ja yritysertifioinnit löydät: Sungrow sertifioinnit

Suomalaiset asentajat – pitkä kokemus uusiutuvasta energiasta

Aurinkovoimalan tulee kestää vuosikymmeniä. Onnistunut investointi syntyy, kun korkealaatuiset komponentit yhdistyvät ammattitaitoiseen asennukseen ja pitkään kokemukseen.

Meiltä saat samalta yritykseltä aurinkopaneelit, verkkoinvertterit, muut laitteet että asennuksen. Turvallista ja helppoa. Sähköurakointioikeutemme ja Tukes nron voit tarkistaa halutessasi http://rekisterit.tukes.fi/fi/urakoitsijat/ Tuotesuunnittelu ja valmistusprosessimme on sertifioitu EN1090 mukaisesti.

Aurinkosähköjärjestelmälle ja asennustyöllemme annamme 5 vuoden takuun. Lisäksi verkkoinvertterillä on 5 vuoden, aurinkopaneeleilla ja aurinkopaneelien asennusjärjestelmällä on 12 vuoden takuu materiaali- ja valmistusvirheille sekä 25 vuoden tehontuottotakuu.

Yrityksemme on perustettu 1993, joten meiltä saat takuun jolla on katetta.