Aurinkopaneelit omakotitaloihin ja sähköverkon piirissä oleviin vapaa-ajan asuntoihin

Aurinko E – aurinkosähköjärjestelmät on tuotesarja sähköverkkoon kytkettäviä aurinkovoimaloita, jotka muuntavat auringon säteilyenergian suoraan normaaliksi 230 V, 50 Hz käyttösähköksi.

Aurinkopaneelit avaimet käteen asennettuna

Aurinko E tuotesarjan aurinkopaneeleilla pienennät sähkölaskua, kasvatat kiinteistösi arvoa ja saat aurinkosähkö investoinnillesi parhaan korkotuoton.

  • Käytämme vain laadukkaimpia komponentteja. Pääkumppanimme aurinkopaneeleissa on Tier 1 aurinkopaneelivalmistaja Suntech
  • Suomessa valmistettu  kattoturvallinen FS-H aurinkopaneelien asennusjärjestelmä
  • Laitteet ja asennus turvallisesti yhdestä yrityksestä. Meillä on Tukes -urakointioikeudet ja olemme sertifioitu aurinkosähkö -asentaja
  • Annamme takuun jolla on katetta. Yrityksemme on perustettu jo 1993.

Aurinkovoimaloidemme yleisesitteestä löydät lisätietoa aurinkopaneeli – paketeista laitetoimituksena, avaimet käteen asennuksesta, aurinkopaneeliasennuksen muistilistan ja paljon muuta.

Aurinko E – omakotitalojen 2 – 10 kWp aurinkosähköjärjestelmien yleisesite

Allaolevassa slideshowssa lisätietoa aurinkosähköjärjestelmän hankintaan, asentamiseen, tuottoon, jne. liittyen.

Huom! Valitettavasti emme pysty vastaamaan kaikkiin meille tuleviin puheluihin omakotitalojen aurinkopaneelijärjestelmiin liittyen.

Yhteydenottojen määrä on 10-kertaistunut lyhyessä ajassa pandemian, erittäin valitettavan Ukrainan sodan sekä kohonneesta sähkön hinnasta johtuen.

Kasvaneen kysynnän takia, teemme tällä hetkellä vain avaimet käteen asennuksia ja emme toistaiseksi toimita laitepaketteja.

Kiitos ymmärryksestä!