Aurinkopaneelit omakotitaloihin ja sähköverkon piirissä oleviin vapaa-ajan asuntoihin

Aurinko E – aurinkosähköjärjestelmät on tuotesarja sähköverkkoon kytkettäviä aurinkovoimaloita, jotka muuntavat auringon säteilyenergian suoraan normaaliksi 230 V, 50 Hz käyttösähköksi. Aurinkopaneelit saat  meiltä myös avaimet käteen asennettuna.

Aurinko E -sarja – Sähköä auringosta

Aurinko E – aurinkovoimaloiden käyttö on täysin automaattista. Ensisijaisesti käytät aurinkosähköä. Silloin kun aurinkosähköä ei ole saatavilla, käytät sähköä normaaliin tapaan paikallisesta sähköverkosta. Aurinko E tuotesarjan aurinkopaneeleilla pienennät sähkölaskua, kasvatat kiinteistösi arvoa ja saat aurinkosähkö investoinnillesi parhaan korkotuoton.

  • Meiltä saat turvallisesti yhdestä yrityksestä suunnittelun, laitteet ja aurinkopaneelien asennuksen. Meillä on Tukes -urakointioikeudet ja olemme sertifioitu aurinkosähkö -asentaja.
  • Aurinkopaneeli – asennuksesi tekee aurinkosähköasennuksiin erikoistuneet omat suomalaiset aurinkopaneeliasentajamme.
  • Käytämme vain laadukkaimpia komponentteja. Pääkumppanimme aurinkopaneeleissa ovat Tier 1 aurinkopaneelivalmistajat Suntech ja Vikram Solar. Automatisoitu aurinkopaneelituotanto ja Gigawattien tuotantokapasiteetti takaavat  korkealaatuiset tuotteet.
  • Suomen lumikuormille suunniteltu ja Suomessa valmistettu viranomaisten ja vakuutusyhtiöiden vaatimukset täyttävä aurinkopaneelien asennusjärjestelmä turvallisin valinta
  • Annamme takuun jolla on katetta. Yrityksemme on perustettu jo 1993.

Aurinkovoimaloidemme yleisesitteestä löydät lisätietoa aurinkopaneeli – paketeista laitetoimituksena, avaimet käteen asennuksesta, aurinkopaneeliasennuksen muistilistan ja paljon muuta.

Aurinko E – omakotitalojen 2 – 10 kWp aurinkosähköjärjestelmien yleisesite

Allaolevassa slideshowssa lisätietoa aurinkosähköjärjestelmän hankintaan, asentamiseen, tuottoon, jne. liittyen.