Paranna maatilasi kannattavuutta Finnwind aurinkopaneelijärjestelmällä

Aurinko E+ maatilojen aurinkovoimalat on suunniteltu ja mitoitettu maatalousyritysten tarpeisiin. Aurinkovoimala voidaan asentaa kallistavalle katolle, seinälle tai maahan.

Aurinkopaneeleilla pienennät sähkölaskua ja kasvatat kiinteistösi sekä liiketoimintasi tuottoja. Parhaimmillaan saat investoinnillesi Finnwind
Aurinko E+ voimalalla jopa yli 20 prosentin korkotuoton.

Aurinkovoimalan tulee kestää vuosikymmeniä, joten aurinkopaneelien asennusjärjestelmämme on suunniteltu kestämään Suomen ankarat ilmasto-olosuhteet ja aurinkovoimaloissa käytämme vain parhaita
aurinkopaneeleita sekä inverttereitä.

  • Meiltä  yhdestä yrityksestä suunnittelu, laitteet ja aurinkopaneelien asennus
  • Omat suomalaiset aurinkopaneeliasentajat
  • Pääkumppanimme aurinkopaneeleissa yli 20 vuotta toiminut Tier 1 valmistaja Vikram Solar. Vikramin Gigawatin tuotantokapasiteetti ja automatisoitu aurinkopaneelituotanto takaavat  korkealaatuiset tuotteet. Aurinkopaneeleilla 27 vuoden tehontuottotakuu.
  • Suomessa valmistetut viranomaisten ja vakuutusyhtiöiden vaatimukset täyttävä aurinkopaneelien asennusjärjestelmä turvallisin valinta.
  • Yrityksemme on perustettu jo 1993, joten antamallamme takuulla on katetta.

Maatilojen aurinkopaneeli -järjestelmien yleisesitteestä löydät lisätietoa aurinkopaneelien oikeasta mitoituksesta,  tuotevaihtoehdoista, avaimet käteen asennuksesta ja paljon muuta.

 Aurinko E+ maatilojen aurinkovoimalat 10 – 100 kWp yleisesite

Allaolevassa slideshowssa lisätietoa aurinkosähköjärjestelmän hankintaan, asentamiseen, tuottoon, jne. liittyen