Aurinkosähkö yrityksille
Aurinkopaneelit omakotitaloon
Maatilan aurinkovoimala
Kesämökkien aurinkosähköpaketit

LAATULUPAUS

Korkealaatuiset tuotteet kilpailukykyisellä hinnalla

Luotettava toimittaja

Aurinkosähköasennuksia vuodesta 2009

 

Asiakasreferenssi

Finnair, 310 kWp

Katso lisää referenssejämme »

 

Yli 1500 aurinkosähköasennuksen

kokemuksella

Kuvia joistakin asiakastoimituksistamme »

 

Aurinkopaneeli omakotitaloon, yritykselle, maatiloille ja ammattirakentajille

Toimintamme volyymi takaa asiakkaillemme aina korkealaatuiset ja toimintavarmat tuotteet sekä kilpailukykyiset hinnat. Pitkä kokemuksemme sekä ammattitaitoiset, omat, suomalaiset asentajamme varmistavat aurinkopaneeli-investointisi kannattavuuden koko aurinkovoimalan elinkaaren ajaksi. Alla muutama esimerkki omakotitalon aurinkopaneelijärjestelmästä ja koko omakotitalojen aurinkosähkö -tuotevalikoiman löydät täältä.

Aurinkopaneeli omakotitaloon,
5.6 kWp

Hinta asennettuna alkaen 7990 euroa tai rahoituksella alkaen 96 eur / kk. Tarkemmat tiedot  aurinkopaneeli 5.6 kWp tuotekortilla

Pyydä tarjous!

Aurinkopaneelit omakotitaloon,
7.2 kWp 

Hinta asennettuna alkaen 8990 euroa tai rahoituksella alkaen 108 eur / kk. Tarkemmat tiedot aurinkopaneeli 7.2 kWp tuotekortilla

Pyydä tarjous!

Aurinkopaneelit katto- seinä- ja maa-asennuksiin

Aurinkopaneelit asennetaan tyypillisesti katolle, mutta ne voidaan asentaa myös seinälle tai maahan. Kallistavalle katolle asennusjärjestelmä valitaan kattomateriaalin mukaan ja asennus tehdään tyypillisesti etelä – lappeelle. Tasakatolle aurinkopaneelit asennetaan joko kelluvana painoperustaisena järjestelmänä tai tasakaton laattaan kiinnittyen. Alla lisätietoa erilaisista aurinkovoimaloiden asennusvaihtoehdoista yritys-, omakotitalo- ja maatilakohteisiin.

Aurinkopaneelien asennuksesta omakotitaloon

Finnwind aurinkopaneelijärjestelmien käyttö omakotikohteessa on täysin automaattista ja huoletonta. Aurinko E tuotesarjan aurinkopaneelit pienentävät sähkölaskua, kasvattavat omakotitalon kiinteistön arvoa ja aurinkosähkö -investoinnille saa parhaan korkotuoton. Omakotitalojen Aurinko E tuotesarjan tuotteista löydät lisätietoa täältä.

Aurinkopaneelit yritykselle

Hyvä suunnittelu, korkealaatuiset komponentit ja ammattitaitoinen asennus varmistavat aurinkopaneeli – investoinnin kannattavuuden. Aurinkovoimalan elinkaari on 30 vuotta, joten parhaan korkotuoton saa kun optimoi elinkaarikustannusta. Oikein toteutettuna aurinkovoimalalla voidaan päästä yrityskohteessa jopa 12% korkotuottoon.

Tasakattoisessa uudiskohteessa aurinkopaneelien asennusjärjestelmällä kannattaa kiinnittyä katon betonilaattaan tai kantavaan teräspalkkiin, jolloin tuotto on 10% korkeampi kuin perinteisellä kelluvalla aurinkovoimalalla. Painollisesti asennettaessa tulee kiinnittää huomiota, että asennusjärjestelmä mahdollistaa veden vapaan juoksun katolla, kattoon kohdistuva pintapaine on mahdollisimman pieni ja aurinkopaneelien asennus tehdään Suomen lumikuormastandardin vaatimusten mukaisesti. Katso lisää allaolevasta slideshows:ta. Yritysten aurinkovoimala – tuotteet löydät puolestaan täältä.

Aurinkopaneelit maatalousyritykselle

Oikein mitoitettu ja asennettu aurinkovoimala on maatiloille erittäin kannattava investointi. Erityishuomiota aurinkopaneeli-järjestelmän suunnittelussa tulee kiinnittää aurinkopaneelituoton ja sähkön kulutuksen kohtaamiseen. Parhaan hyödyn aurinkopaneeleista saa, kun kuluttaa kaiken tuoton itse. Maatalousyritykset hyötyvätkin usein erityisen paljon aurinkopaneelien maa-asennuksesta. Maa-asennuksessa paneelit voidaan asentaa tuoton – ja kulutuksen kannalta optimikulmaan ja -suuntaan. Maatalousyritysten aurinkovoimala tuotteista löydät lisätietoa täältä.

Ammattitaitoinen asennus yhdistettynä korkealaatuisiin komponentteihin varmistaa investointisi kannattavuuden

Aurinkosähköjärjestelmien pääyhteistyökumppanimme ovat Tier 1 aurinkopaneelivalmistajat Suntech ja Vikram Solar. Automatisoidut aurinkopaneelien tuotantolinja ja yhteensä 5 Gigawatin tuotantokapasiteetti takaavat aina korkealaatuiset aurinkopaneelit. Alla lyhyt video aurinkopaneelien tuotantoprosessista.

Suomessa valmistetut aurinkopaneelien asennusjärjestelmät, omat suomalaiset asentajat

CE, EN1090 aurinkopaneelien asennusjärjestelmämme on suunniteltu Suomen olosuhteisiin ja valmistettu Suomessa. Aurinkovoimalat asennamme omilla suomalaisilla asentajilla ja pitkällä kokemuksella. Yrityksemme on perustettu jo 1993.

Lisätietoa aurinkosähköjärjestelmissä käyttämistämme komponenteista löydät täältä.