Aurinkosähkö yrityksille
Aurinkopaneelit omakotitaloon
Maatilan aurinkovoimala
Kesämökkien aurinkosähköpaketit

LAATULUPAUS

Korkealaatuiset tuotteet kilpailukykyisellä hinnalla

Luotettava toimittaja

Aurinkosähköasennuksia vuodesta 2009

 

Asiakasreferenssi

Finnair, 310 kWp

Katso lisää referenssejämme »

Aurinkopaneeli – aurinkopaneelit omakotitaloon, maatiloille, yrityksille ja ammattirakentajille

Finnwind aurinkopaneelijärjestelmä on kannattava investointi

Toimintamme volyymi takaa asiakkaillemme aina kilpailukykyiset hinnat. Pitkä kokemuksemme, korkealaatuiset komponentit sekä ammattitaitoiset asentajamme varmistavat aurinkopaneeli-investointisi kannattavuuden koko aurinkovoimalan elinkaaren ajaksi. Kysy lisätietoa tai pyydä tarjous omasta aurinkopaneelijärjestelmästänne.

Aurinkopaneelit ja aurinkopaneelipaketit katto- seinä- ja maa-asennuksiin

Aurinkopaneelit asennetaan tyypillisesti katolle, mutta ne voidaan asentaa myös seinälle tai maahan. Kallistavalle katolle asennusjärjestelmä valitaan kattomateriaalin mukaan ja asennus tehdään tyypillisesti etelä – lappeelle. Tasakatolle aurinkopaneelit asennetaan joko kelluvana painoperustaisena järjestelmänä tai tasakaton laattaan kiinnittyen. Alla lisätietoa aurinkovoimaloiden asennuksesta yritys-, omakotitalo- ja maatilakohteisiin.

Aurinkopaneelit yritykselle

Hyvä suunnittelu, korkealaatuiset komponentit ja ammattitaitoinen asennus varmistavat aurinkopaneeli – investoinnin kannattavuuden. Aurinkovoimalan elinkaari on 30 vuotta, joten parhaan korkotuoton saa kun optimoi elinkaarikustannusta. Oikein toteutettuna aurinkovoimalalla voidaan päästä yrityskohteessa jopa 12% korkotuottoon.

Tasakattoisessa uudiskohteessa aurinkopaneelien asennusjärjestelmällä kannattaa kiinnittyä katon betonilaattaan tai kantavaan teräspalkkiin, jolloin tuotto on 10% korkeampi kuin perinteisellä kelluvalla aurinkovoimalalla. Painollisesti asennettaessa tulee kiinnittää huomiota, että asennusjärjestelmä mahdollistaa veden vapaan juoksun katolla, kattoon kohdistuva pintapaine on mahdollisimman pieni ja aurinkopaneelien asennus tehdään Suomen lumikuormastandardin vaatimusten mukaisesti. Katso lisää allaolevasta slideshows:ta. Yritysten aurinkovoimala – tuotteet löydät puolestaan täältä.

Aurinkopaneelit omakotitaloon

Finnwind aurinkopaneelijärjestelmien käyttö omakotikohteessa on täysin automaattista ja huoletonta. Aurinko E tuotesarjan aurinkopaneelit pienentävät sähkölaskua, kasvattavat omakotitalon kiinteistön arvoa ja aurinkosähkö -investoinnille saa parhaan korkotuoton. Omakotitalojen Aurinko E tuotesarjan tuotteista löydät lisätietoa täältä.

Aurinkopaneelit maatalousyritykselle

Oikein mitoitettu ja asennettu aurinkovoimala on maatiloille erittäin kannattava investointi. Erityishuomiota aurinkopaneeli-järjestelmän suunnittelussa tulee kiinnittää aurinkopaneelituoton ja sähkön kulutuksen kohtaamiseen. Parhaan hyödyn aurinkopaneeleista saa, kun kuluttaa kaiken tuoton itse. Maatalousyritykset hyötyvätkin usein erityisen paljon aurinkopaneelien maa-asennuksesta. Maa-asennuksessa paneelit voidaan asentaa tuoton – ja kulutuksen kannalta optimikulmaan ja -suuntaan. Maatalousyritysten aurinkovoimala tuotteista löydät lisätietoa täältä.

Ammattitaitoinen asennus yhdistettynä korkealaatuisiin komponentteihin varmistaa investointisi kannattavuuden

Aurinkosähköjärjestelmien pääyhteistyökumppanimme on yli 20 vuotta aurinkopaneeleita valmistanut Tier 1 aurinkopaneelivalmistaja Vikram Solar. Automatisoitu aurinkopaneelien tuotantolinja ja Gigawatin tuotantokapasiteetti takaavat aina korkealaatuiset aurinkopaneelit. Alla lyhyt video aurinkopaneelien tuotantoprosessista.

Suomessa valmistetut aurinkopaneelien asennusjärjestelmät, omat suomalaiset asentajat

CE, EN1090 aurinkopaneelien asennusjärjestelmämme on suunniteltu Suomen olosuhteisiin ja valmistettu Suomessa. Aurinkovoimalat asennamme omilla suomalaisilla asentajilla ja pitkällä kokemuksella. Yrityksemme on perustettu jo 1993.

Lisätietoa aurinkosähköjärjestelmissä käyttämistämme komponenteista löydät täältä.