Aurinkopaneeli omakotitaloon, yritykselle, maatiloille ja ammattirakentajille

Omakotitalojen aurinkopaneelijärjestelmät olemme keskittäneet www.aurinkopaneelitarjous.fi sivustolle. Tältä sivustolta löydät tarjontamme yrityksille, maatiloille ja ammattirakentajille.

Toimintamme volyymi takaa asiakkaillemme aina korkealaatuiset ja toimintavarmat tuotteet sekä kilpailukykyiset hinnat. Pitkä kokemuksemme sekä ammattitaitoiset, omat asentajamme varmistavat aurinkopaneeli-investointisi kannattavuuden koko aurinkovoimalan elinkaaren ajaksi.

Aurinkopaneelit katto- seinä- ja maa-asennuksiin

Aurinkopaneelit asennetaan tyypillisesti katolle, mutta ne voidaan asentaa myös seinälle tai maahan. Kallistavalle katolle asennusjärjestelmä valitaan kattomateriaalin mukaan ja asennus tehdään tyypillisesti etelä – lappeelle. Tasakatolle aurinkopaneelit asennetaan joko kelluvana painoperustaisena järjestelmänä tai tasakaton laattaan kiinnittyen. Alla lisätietoa erilaisista aurinkovoimaloiden asennusvaihtoehdoista yritys-, omakotitalo- ja maatilakohteisiin.

Aurinkopaneelit yritykselle – katso lisätietoa

Hyvä suunnittelu, korkealaatuiset komponentit ja ammattitaitoinen asennus varmistavat aurinkopaneeli – investoinnin kannattavuuden. Aurinkovoimalan elinkaari on 30 vuotta, joten parhaan korkotuoton saa kun optimoi elinkaarikustannusta. Oikein toteutettuna aurinkovoimalalla voidaan päästä yrityskohteessa jopa 12% korkotuottoon.

Tasakattoisessa uudiskohteessa aurinkopaneelien asennusjärjestelmällä kannattaa kiinnittyä katon betonilaattaan tai kantavaan teräspalkkiin, jolloin tuotto on 10% korkeampi kuin perinteisellä kelluvalla aurinkovoimalalla. Painollisesti asennettaessa tulee kiinnittää huomiota, että asennusjärjestelmä
mahdollistaa veden vapaan juoksun katolla, kattoon kohdistuva pintapaine on mahdollisimman pieni ja aurinkopaneelien asennus tehdään Suomen lumikuormastandardin vaatimusten mukaisesti.

Aurinkopaneelit maatalousyritykselle

Oikein mitoitettu ja asennettu aurinkovoimala on maatiloille erittäin kannattava investointi. Erityishuomiota aurinkopaneeli-järjestelmän suunnittelussa tulee kiinnittää aurinkopaneelituoton ja sähkön kulutuksen kohtaamiseen. Parhaan hyödyn aurinkopaneeleista saa, kun kuluttaa kaiken tuoton itse. Maatalousyritykset hyötyvätkin usein erityisen paljon aurinkopaneelien maa-asennuksesta. Maa-asennuksessa paneelit voidaan asentaa tuoton – ja kulutuksen kannalta optimikulmaan ja -suuntaan.