Aurinkosähkö yrityksille
Aurinkopaneelit omakotitaloon
Maatilan aurinkovoimala
Kesämökkien aurinkosähköpaketit

LAATULUPAUS

Korkealaatuiset tuotteet kilpailukykyisellä hinnalla

Luotettava toimittaja

Aurinkosähköasennuksia vuodesta 2009

 

Asiakasreferenssi

Finnair, 310 kWp

Katso lisää referenssejämme »

Aurinkopaneeli – aurinkopaneelit omakotitaloon, maatiloille, yrityksille ja ammattirakentajille

Finnwind aurinkopaneelijärjestelmä on kannattava investointi

Toimintamme volyymi takaa asiakkaillemme aina kilpailukykyiset hinnat. Pitkä kokemuksemme, korkealaatuiset komponentit sekä ammattitaitoiset asentajamme varmistavat aurinkopaneeli-investointisi kannattavuuden koko aurinkovoimalan elinkaaren ajaksi. Kysy lisätietoa tai pyydä tarjous omasta aurinkopaneelijärjestelmästänne.

Aurinkopaneelit ja aurinkopaneelipaketit katto- seinä- ja maa-asennuksiin

Aurinkopaneelit asennetaan tyypillisesti katolle, mutta ne voidaan asentaa myös seinälle tai maahan. Kallistavalle katolle asennusjärjestelmä valitaan kattomateriaalin mukaan ja asennus tehdään tyypillisesti etelä – lappeelle. Tasakatolle aurinkopaneelit asennetaan joko kelluvana painoperustaisena järjestelmänä tai tasakaton laattaan kiinnittyen. Alla lisätietoa aurinkovoimaloiden asennuksesta yritys-, omakotitalo- ja maatilakohteisiin.

Ammattitaitoinen asennus yhdistettynä korkealaatuisiin komponentteihin varmistaa investointisi kannattavuuden

Aurinkosähköjärjestelmien pääyhteistyökumppanimme on Tier 1 aurinkopaneelivalmistaja Vikram Solar. Alla lyhyt video aurinkopaneelien tuotantoprosessista.

Suomessa valmistetut asennusjärjestelmät, omat suomalaiset asentajat

CE, EN1090 aurinkopaneelien asennusjärjestelmämme on suunniteltu Suomen olosuhteisiin ja valmistettu Suomessa. Aurinkovoimalat asennamme omilla suomalaisilla asentajilla ja pitkällä kokemuksella. Aurinkosähköasennuksia olemme tehneet jo vuodesta 2009.