Aurinkosähkö yrityksille
Aurinkopaneelit omakotitaloon
Maatilan aurinkovoimala
Kesämökkien aurinkosähköpaketit

LAATULUPAUS

Korkealaatuiset tuotteet kilpailukykyisellä hinnalla

Luotettava toimittaja

Aurinkosähköasennuksia vuodesta 2009

 

Asiakasreferenssi

Finnair, 310 kWp

Katso lisää referenssejämme »

Aurinkoenergia on erinomainen valinta

 

 1. Aurinkoenergia on kotimaista energiaa.
 2. Aurinkoenergia on ympäristöystävällinen energialähde ilman haitallisia päästöjä.
 3. Aurinkopaneelit ovat kestäviä, luotettavia ja erittäin pitkäikäisiä, ja vakuudeksi niillä on pitkä takuu.
 4. Oman energian tuottaminen kannattaa – sähkölaskusi pienenee ja et enää kärsi energiahintojen noususta.
 5. Aurinkoenergiaa on kaikkien saatavilla ja se kattaa maailman väestön energiatarpeen moninkertaisesti. Kun kulutat aurinkosähköä, se ei ole keneltäkään muulta pois!
 6. Aurinkoenergiaa tuotetaan tehokkaasti. Energia on ilmaista auringon säteilyenergiaa. Aurinkokennot on valmistettu piistä, joka on maankuoren toiseksi yleisin alkuaine. Käytöstä poistetut aurinkopaneelit voidaan kierrättää uusien aurinkopaneelien raaka-aineiksi. (Pii, lasi, alumiini, jne., kts. lisätietoja www.pvcycle.org).
 7. Testattua laatua. Paneelien arvioitu elinikä on 30 vuotta. Aurinkopaneeli tuottaa 1,5 – 3 vuodessa saman verran energiaa kuin sen valmistamiseen kulutetaan. Aurinkopaneeli tuottaa elinkaarensa aikana 10-20 kertaa enemmän energiaa kuin sen valmistamiseen tarvitaan. (Riippuen teknologiasta, järjestelmän tyypistä ja sijainnista.
 8. Aurinkoenergian käyttäjät ovat riippumattomia fossiilisten polttoaineiden tuonnista
  ulkomaita.
 9. Aurinko on rauhanomainen energialähde: toisin kuin öljy ja kaasu, aurinko ei aiheuta sotia.
 10. Aurinkoenergia on hajautettua energiantuotantoa: hajautetusti tuotettu ja kulutettu ilman siirtohäviöitä
 11. Aurinkoenergian tuottamiseen voi valjastaa minkä tahansa katon, seinän tai maa-alueen.
 12. Voit käyttää aurinkosähköä niin paljon kuin haluat ilman että aiheutat ympäristöongelmia tuleville sukupolville.
 13. Aurinkopaneeli ei tuota melua, haitallisia päästöjä tai saastuttavia kaasuja. Aurinkopaneeleilla tuotettu energia ei tuota mitään haitallisia sivutuotteita kuten savukaasuja, hiilidioksidia tai pienhiukkasia. Hiilidioksidi (CO2) on kasvihuonekaasu joka lämmittää ilmastoa. Aurinkopaneelien käyttäjä osallistuu aktiivisesti estämään ilmaston lämpenemistä.
 14. Aurinkopaneelit ovat tuoneet sähkön miljoonille ihmisille sähköverkon ulkopuolella. Aurinkopaneelit ovat merkittävä energianlähde sähköverkon ulkopuolella, erityisesti kehitysmaissa, joissa sähköä ei ole saatavilla. Valaistus, tietoliikenne, jäähdytysjärjestelmät ja veden pumppaaminen ovat tyypillisiä esimerkkejä sähköverkon ulkopuolisista off-grid järjestelmistä
 15. Aurinkopaneelijärjestelmät ovat turvallisia ja erittäin luotettava. Paneelien arvioitu elinikä on 30 vuotta. Lisäksi paneelien sähköntuottokyky säilyy korkealla pitkään. Vielä 25 vuoden jälkeenkin paneeli tuottaa yli 80 %:ia vastaavan uuden paneelin tehosta. Euroopan tasolla asetetut standardit takaavat sen, että kuluttajat ostavat luotettavia tuotteita.
 16. Aurinkosähköteollisuus luo uusia työpaikkoja. Aurinkopaneeliteollisuuden keskimääräinen vuotuinen kasvu on ollut 40 %:ia. Paneeliteollisuus on luonut miljoonia työpaikkoja Euroopassa ja maailmanlaajuisesti.
 17. Aurinkopaneelit parantavat energiahuoltoa. Paneeleilla tuotettua energiaa ei tarvitse tuottaa fossiilisilla polttoaineilla.