Value E5.2, paneeliteho 5.2 kWp, Sungrow 3~

 3.690,00 (sis. alv 24%)

Kysy tarjous asennuksesta!

Value E5.2, paneeliteho 5.2 kWp, Sungrow 5 kW 3~

Tuotetunnus (SKU): 149 Osasto:

Aurinko E5.2, Value - aurinkovoimala omakotitaloihin ja sähköverkon piirissä oleville vapaa-ajan asunnoille

Aurinkovoimalan laitepaketti aurinkosähköasentajille.

Aurinkovoimalan laitepaketti aurinkosähköasentajille.

Erinomainen hinta-laatu suhde. Aurinko E, Value aurinkovoimalassa on perinteistä aurinkopaneelia suorituskykyisempi Tier 1 valmistaja Suntechin musta 325 Wp half-cut monokidepaneeli, Sungrow 5 kW kolmivaiheinen verkkoinvertteri ja Suomessa valmistettu kattoystävällinen aurinkopaneelien asennusjärjestelmä.

Verkkoinvertterissä LED + Bluetooth ja tuottotietoja voi seurata omalla älypuhelimella ilmaisella Bluetooth Appilla. Huom! Verkkoinvertteri ei sisällä näyttöä eikä Wifiä.

Verkkoinvertterissä on aurinkovoimalan seurantaan näyttö ja kehittyneet tietoliikennevalmiudet.

Aurinkopaneeleilla ja aurinkopaneelien asennusjärjestelmällä on 12 vuoden takuu materiaali- ja valmistusvirheille. Suomessa valmistettu FS-H aurinkopaneelien asennusjärjestelmä (CE, EN1090) jättää paneelien alle tehokkaan toiminnan ja aurinkopaneelitakuun voimassaolon edellyttämän yli 10 cm jäähdytystilan. Aurinkopaneeleilla on lisäksi 25 vuoden tehontuottotakuu. Verkkoinvertterin takuu 5 vuotta.

Toimitusaika laitetoimituspaketti n. 1-3 viikkoa, avaimet käteen asennettuna n. 1-6 viikkoa

Lisätiedot:

Aurinko E yleisesite
Asennusjärjestelmä esite
  • LAITETOIMITUSPAKETTI

  • Verkkoinvertteri kolmivaiheinen Sungrow 5 kW, 3~ (LED+Bluetooth. Ei Wifiä eikä sisäänrakennettua näyttöä.)
  • Aurinkopaneeliteho 5200 Wp, perinteistä aurinkopaneelia suorituskykyisempi Tier 1 valmistaja Suntechin mustat half-cut monokide aurinkopaneelit 16 kpl 325 Wp
  • Aurinkopaneelien pinta-ala n. 27 m2
  • Yhden aurinkopaneelin koko n. 1 * 1,7 m
  • Suomessa valmistettu kattoturvallinen FS-H asennusjärjestelmä, joka jättää paneelien alle tehokkaan toiminnan ja aurinkopaneelitakuun voimassaolon edellyttämän yli 10 cm jäähdytystilan.
  • Kattoystävälliset kattokiinnikkeet saumattu pelti-, profiilipelti-, aaltopelti-, huopa- ja tiilikatoille. Pitkä kiskokiinnike jakaa paneelien päälle tulevan lumikuorman useille kattoruoteille. Tiilikattokiinnike ei jää painamaan tiiltä.
  • Asennus- ja käyttöohjeet sekä EN50438 standardin edellyttämät varoitustarrat 2 kpl