Value E3.9, paneeliteho 3.9 kWp, Sungrow 3~

 3.140,00 (sis. alv 24%)

Kysy tarjous avaimet käteen asennuksesta!

Value E3.9, paneeliteho 3.9 kWp, Sungrow 5 kW 3~

Tuotetunnus (SKU): 147 Osasto:

Aurinko E3.9, Value - aurinkovoimala omakotitaloihin ja sähköverkon piirissä oleville vapaa-ajan asunnoille

Aurinkovoimalan laitepaketti aurinkosähköasentajille.

Erinomainen hinta-laatu suhde. Aurinko E, Value aurinkovoimalassa on perinteistä aurinkopaneelia suorituskykyisempi Tier 1 valmistaja Suntechin musta 325 Wp half-cut monokidepaneeli, Sungrow 5 kW kolmivaiheinen verkkoinvertteri ja Suomessa valmistettu kattoystävällinen aurinkopaneelien asennusjärjestelmä.

Verkkoinvertterissä LED + Bluetooth ja tuottotietoja voi seurata omalla älypuhelimella ilmaisella Bluetooth Appilla. Huom! Verkkoinvertteri ei sisällä näyttöä eikä Wifiä.

Aurinkopaneeleilla ja aurinkopaneelien asennusjärjestelmällä on 12 vuoden takuu materiaali- ja valmistusvirheille. Suomessa valmistettu FS-H aurinkopaneelien asennusjärjestelmä (CE, EN1090) jättää paneelien alle tehokkaan toiminnan ja aurinkopaneelitakuun voimassaolon edellyttämän yli 10 cm jäähdytystilan. Aurinkopaneeleilla on lisäksi 25 vuoden tehontuottotakuu. Verkkoinvertterin takuu 5 vuotta.

Toimitusaika laitetoimituspaketti n. 1-3 viikkoa, avaimet käteen asennettuna n. 1-6 viikkoa

Lisätiedot:

Aurinko E yleisesite
Asennusjärjestelmä esite
  • LAITETOIMITUSPAKETTI

  • Verkkoinvertteri kolmivaiheinen Sungrow 5 kW, 3~ (LED+Bluetooth. Ei Wifiä eikä sisäänrakennettua näyttöä.)
  • Aurinkopaneeliteho 3900 Wp, perinteistä aurinkopaneelia suorituskykyisempi Tier 1 valmistaja Suntechin mustat half-cut monokide aurinkopaneelit 12 kpl 325 Wp
  • Aurinkopaneelien pinta-ala n. 20 m2, yhden aurinkopaneelin koko n. 1 * 1,7 m
  • Suomessa valmistettu kattoturvallinen FS-H asennusjärjestelmä, joka jättää paneelien alle tehokkaan toiminnan ja aurinkopaneelitakuun voimassaolon edellyttämän yli 10 cm jäähdytystilan.
  • Kattoystävälliset kattokiinnikkeet saumattu pelti-, profiilipelti-, aaltopelti-, huopa- ja tiilikatoille. Pitkä kiskokiinnike jakaa paneelien päälle tulevan lumikuorman useille kattoruoteille. Tiilikattokiinnike ei jää painamaan tiiltä.
  • Asennus- ja käyttöohjeet sekä EN50438 standardin edellyttämät varoitustarrat