Standard E5.4, paneeliteho 5.4 kWp, Fronius 3~

 4.550,00 (sis. alv 24%)

Asennettuna alkaen 6990 euroa tai rahoituksella 84 eur / kk . Kysy tarjous asennuksesta!

Standard E5.4, paneeliteho 5.4 kWp, Fronius 3~

Tuotetunnus (SKU): 103 Osasto:

Aurinko E5.4, Standard - aurinkovoimala omakotitaloihin ja sähköverkon piirissä oleville suurille vapaa-ajan asunnoille

Aurinko E, Standard aurinkovoimalassa on perinteistä aurinkopaneelia tehokkaampi Tier 1 valmistaja Suntechin half-cut polykidepaneeli, Fronius Symo -verkkoinvertteri ja Suomessa valmistettu kattoystävällinen aurinkopaneelien asennusjärjestelmä. Verkkoinvertterissä on aurinkovoimalan seurantaan selkeä näyttö ja kehittyneet tietoliikennevalmiudet. Aurinkopaneeleilla ja aurinkopaneelien asennusjärjestelmällä on 12 vuoden takuu materiaali- ja valmistusvirheille. Aurinkopaneeleilla on lisäksi 25 vuoden tehontuottotakuu. Verkkoinvertterin takuu ilmaiseksi rekisteröitymällä valitusta palvelutasosta riippuen 5 tai 7 vuotta. Standard E4.2 soveltuu kohteisiin joiden sähkön kulutus n. 16 000 - 32 000 kWh vuodessa.

Toimitusaika varastotuote, avaimet käteen asennettuna n. 1-4 viikkoa

  • Aurinkopaneeliteho 5400 Wp, perinteistä aurinkopaneelia suorituskykyisempi Tier 1 valmistaja Suntechin half-cut polykide aurinkopaneelit 18 kpl 300 Wp
  • Aurinkopaneelien pinta-ala n. 31 m2
  • Yhden aurinkopaneelin koko n. 1 * 1,7 m
  • Suomessa valmistettu kattoturvallinen FS-H asennusjärjestelmä, joka jättää paneelien alle tehokkaan toiminnan ja aurinkopaneelitakuun voimassaolon edellyttämän yli 10 cm jäähdytystilan.
  • Kattoystävälliset kattokiinnikkeet saumattu pelti-, profiilipelti-, aaltopelti-, huopa- ja tiilikatoille. Pitkä kiskokiinnike jakaa paneelien päälle tulevan lumikuorman useille kattoruoteille. Tiilikattokiinnike ei jää painamaan tiiltä, kuten joissakin markkinoilla olevissa telineissä.
  • Aurinkokaapelit 2 * 30 m (DC) ja liittimet, turvakytkin
  • EN50438 standardin edellyttämät varoitusmerkinnät; Suomi, Ruotsi
  • Suomen kieliset asennus-, sähkötyö- ja käyttöohjeet