Aurinkopaneeli nettikauppa

Huom! Kasvaneen kysynnän takia, teemme tällä hetkellä vain avaimet käteen asennuksia ja emme toistaiseksi toimita laitepaketteja.

Yhteydenottojen määrä on 10-kertaistunut lyhyessä ajassa pandemian, erittäin valitettavan Ukrainan sodan sekä kohonneesta sähkön hinnasta johtuen.

Valitettavasti emme pysty vastaamaan kaikkiin meille tuleviin puheluihin omakotitalojen aurinkopaneelijärjestelmiin liittyen.

Kiitos ymmärryksestä!

Aurinkopaneelien asentajapaketit tukkuhintaan. Aurinkopaneeli paketit on tarkoitettu aurinkosähköasentajille ja laitepaketit sisältävät vain aurinkopaneelit, verkkoinvertterin, asennusjärjestelmän sekä EN standardin mukaiset varoitustarrat.

Laitepaketit eivät sisällä aurinkokaapeleita, liittimiä,  turvakytkintä ja sulakkeita, jotka sähköasentaja voi hankkia normikanaviensa kautta.

Toimituskuluista ja ohjeita aurinkopaneelipaketin tilaukseen

Aurinkopaneelipaketin toimituskulut voit tarkistaa valitsemalla tuotteen ostoskoriin, siirtymällä kassasivulle ja antamalla postinumerosi sekä poistamalla rastin eri toimitusosoite kentästä. Tilauksen yhteydessä ilmoita kommentti -kentässä mille katemateriaalille aurinkovoimala on tarkoitus asentaa ja millaisiin ryhmiin aurinkopaneelit asennetaan.