Caruna ja Finnwind yhteistyöhön – Minustako aurinkosähkön tuottaja!

Finnwind Oy ja Caruna käynnistävät yhteistyön aurinkosähköasennuksissa

Aurinkosähköjärjestelmien määrä Carunan sähköverkossa on kaksinkertaistunut vuosittain ja kasvu kiihtyy edelleen. Tällä hetkellä 3 000 Carunan asiakasta tuottaa omaa aurinkosähköään. Carunan tavoitteena on kymmenkertaistaa sähköverkkonsa aurinkosähkön tuottajien määrä 20 000:een vuoteen 2020 mennessä.

Finnwind Oy haluaa olla omalta osaltaan mukana Carunan tavoitteiden saavuttamisessa ja Finnwind Oy sekä Caruna solmivat yhteistyösopimuksen omakotitalojen aurinkopaneelijärjestelmien asennuksesta Carunan asiakkaille.

Lisätietoa Carunan Minustako aurinkosähkön tuottaja! -kesäkampanjasta: caruna.fi/aurinko
Lisätietoa Finnwind Oy:n omakotitalojen aurinkopaneelijärjestelmistä: https://finnwind.fi/aurinkopaneeli/aurinkopaneelit-omakotitalo/

..……………………

Finnwind Oy on 1993 perustettu uusiutuvaan energiaan ja aurinkosähköasennuksiin erikoistunut yritys joka markkinoi, myy ja asentaa aurinkosähköjärjestelmiä omakotitaloihin, maatiloille ja yrityksille koko Suomeen.

Jaa sivu:

Email Facebook Google LinkedIn Twitter